Росіяни постануть перед вибором: страх дестабілізації або подальші репресивні заходи - Юсов

Росіяни постануть перед вибором: страх дестабілізації або подальші репресивні заходи - Юсов

Росіяни невдовзі постануть перед вибором - страх дестабілізації або подальші репресивні заходи. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив Представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Представник ГУР МО України розповів, що рекрутингова кампанія в росії вже серйозно відстає від графіку. Навіть попри те, що рік тільки розпочався.

"А це означає, що без додаткових мобілізаційних заходів, без нової хвилі публічної мобілізації вже після так званих виборів путіна російському режиму і Кремлю буде важко обійтися. Далі вони будуть обирати - або страх дестабілізації всередині, або подальші репресивні заходи на території рф", - розповів Андрій Юсов.

Збір на БпЛА "СИЧ" для підрозділів ГУР МОУ:

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що весь екіпаж російського літака далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50, збитого у п'ятницю, 23 лютого, було знищено.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило перехоплену розмову росіян, яка підтверджує знищення літака дальнього радіолокаційного виявлення вкс рф А-50У ввечері 23 лютого.

Головне