З нами воюють не "чмобіки": в 3-й ОШБ розповіли, кого росія відправила під Бахмут

З нами воюють не

На Бахмутському напрямку не воюють "чмобіки", там працюють професіонали. Про це розповів пресофіцер Третьої окремої штурмової бригади Олександр Бородін в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, біля Бахмута працюють професійні сапери та артилеристи, однак піхота там деморалізована.

"У них досить професійні сапери, оператори БПЛА, артилеристи. Треба розуміти, що ми не воюємо з "чмобіками", як їх інколи називають. У них в більшості деморалізована піхота, в більшості вона не сильно підготовлена. Проте артилеристи, сапери, взагалі спеціальності такого типу, авіація знову ж таки, це все професіонали. Тому з цим треба працювати, це досить відповідально", - зазначив Бородін.

Нагадаємо, раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що найбільш активні бойові дії наразі відбуваються на Бахмутському напрямку.

"Гаряче зараз в Кліщіївці та Курдюмівці. В районі Кліщіївки в результаті ведення наступальних (штурмових) дій наші сили оборони мали успіх. Противник безуспішно намагався прорвати нашу оборону в районах Ягідного та Богданівки Донецької області”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", бійці Третьої окремої штурмової бригади показали унікальні кадри звільнення Андріївки у Донецькій області. Окупанти до останнього намагалися завадити Силам оборони звільнити Андріївку, однак опинилися в оточенні. Частина російських військових здалася у полон.

Головне