З Куп'янського району евакуювали 542 людини 

 З Куп'янського району евакуювали 542 людини 

Станом на ранок 19 серпня з Куп’янського району на Харківщині евакуювали 542 людини, з них 144 дитини. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він наголосив, що відвідав Куп'янську громаду. 

“Із головами районної та міської адміністрацій окремо зупинилися на евакуаційних процесах. Зокрема на важливості роз'яснювальної роботи серед населення та, передусім, сімей з дітьми. На сьогодні евакуювали 542 людини, з них 144 дитини. Маємо максимально убезпечити цивільне населення від російського терору”, - зазначив керівник ОВА. 

Зазначається, що на Харківщині з населених пунктів, що розташовані безпосередньо біля лінії фронту в Куп'янському районі, триває обов'язкова евакуація цивільних.

Нагадаємо, що евакуація з підтоплених територій триває тиждень. Близько 4000 людей уже в безпеці, з них близько сотні – з тимчасово окупованого Лівого берега. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Харківщині росіяни розповсюджують фейкову інформацію, що при евакуації людей нібито довозять лише до вокзалів і там кидають напризволяще. 

Головне