Юсов: Заяви Путіна про кількість добровольців - це брехня

Юсов: Заяви Путіна про кількість добровольців - це брехня

Російський диктатор Володимир Путін 12 вересня публічно заявив, що від початку повномасштабного вторгнення в Україну армію рф поповнило 270 000 осіб. При чому, за його словами, добровольців було стільки ж, скільки і мобілізованих.

Представник воєнної розвідки Андрій Юсов в ефірі "Ми-Україна" назвав це відвертою брехнею.

"Вибачте, але записувати їх в добровольці рекрутованих зеків може тільки хворий розум російського диктатора або його безсовісні "говорящі" представники. Як і у багатьох інших випадках, коли люди за якісь несплачені кредитні заборгованості, аліменти або штрафи змушені подаватися до війська навряд чи їх можна назвати добровольцями. Далі ми бачимо, як чергова брехня розходиться інформаційним полем рф. Що стосується добровольців справжніх - їх надзвичайно мало, перші хвилі були, але вони переважно знищені та утилізовані нашими Силами оборони", - розповів він.

Юсов додав, що краще б Путін озвучив справжні втрати ворога.

"Путін і люди, схожі на нього не говорять правду, навіть коли можуть це зробити. Звичка така атрофувалась. Краще б він озвучив цифри ліквідованих та знищених рашистів і втрати особового складу так званої російської федерації. Ця цифра набагато більше б зацікавила втому числі мешканців так званої рф", - підсумував він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ГУР МО розповіли, що в росії щомісяця правдами і неправдами рекрутували десятки тисяч людей. І зараз керівництво режиму зіткнулось з необхідністю можливої нової хвилі мобілізації.

Головне