Юсов про події на Бєлгородщині: росію вже немає кому захищати

Юсов про події на Бєлгородщині: росію вже немає кому захищати

Події на Бєлгородщині показали, що росію немає кому захищати. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Що стосується подій на Бєлгородщині. Це не громадянська війна. Тому що громадянська війна це коли є різні табори і хтось захищає правлячий режим. Весь світ побачив, що правлячий режим ніхто крім силовиків фсб і поліцаїв, які там залишилися, немає кому захищати. Місцеве населення тікало насамперед від цих же путінських силовиків. І армійська авіація, артилерія знову гатила по будинках громадян російської федерації. А повстанці зі зброєю в руках захищали ту саму конституцію, яку Путін фактично знищив", - заявив Юсов.

Він також додав, що нинішня росія створена з конфліктів.

"Зрозуміло, що сьогоднішня помираюча російська імперія, яка називатися наразі російська федерація, вона створена з протиріч і з конфліктів", - наголосив представник ГУР.

Як повідомляли "Ми-Україна", губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков визнав, що влада рф не контролює Нову Таволжанку.

Головне