Як відрізнити двійника Путіна від його "оригіналу": експерт розкрив дієвий спосіб

Як відрізнити двійника Путіна від його

Для захисту російського диктатора Володимира Путіна в росії використовуються не лише охорона та силовики, а й добре продумана система його двійників. Вони дійсно схожі один на одного, адже хтось дуже добре попрацював над їхнім голосом, інтонацією та системою промови. Але спосіб відрізнити “підробку” від “оригіналу” все ж є. 

Детальніше про в ефірі на ютуб-каналі "Ми-Україна розповів кандидат психологічних наук, профайлер, ексспівробітник СБУ Дмитро Попов. 

"Я виміряю лінійкою частину відстані на обличчі – це череп, який змінити якимись ін'єкціями неможливо. Показові не самі відстані, а співвідношення відстані”, - зазначив він. 

Нагадаємо, про наявність у Путіна двійників неодноразово говорив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Торік у жовтні він розповів, що нарахував щонайменше три “копії”. За його словами, щоб зробити їх більш схожими між собою, їм робили пластичні операції, однак відрізнити "оригінал" можна за низкою характеристик.  

“Єдине, що їх видає – це їхній зріст. Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла та мочки вух, оскільки вони є унікальними для кожної людини", – розповів тоді Буданов.

Як писав "Ми-Україна" раніше, тисячі громадян рф прагнуть вступити в Російський добровольчий корпус. Серед них - росіяни, чеченці, черкеси, якути відчувають цю відповідальність за собою і єдиний спосіб її реалізувати – стати пліч-о-пліч з українцями в цій війні.

Російський добровольчий корпус був заснований торік у серпні. До його складу входять громадяни росії, які обрали боротися за Україну у повномасштабній війні, яку розв’язала проти нашої країни рф. Цей корпус перебуває у підпорядкуванні українського Міноборони та є однією зі складових Інтернаціонального легіону України.

Головне