Взяли паузу у відносинах: ЗМІ повідомили про сімейні та фінансові проблеми у принца Гаррі та Меган Маркл

Взяли паузу у відносинах: ЗМІ повідомили про сімейні та фінансові проблеми у принца Гаррі та Меган Маркл

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл вирішили взяти паузу у стосунках та пожити який час окремо. Про це повідомляють низка ЗМІ.

Так, за даними джерел видання RadarOnline, які наближені до пари, Гаррі та Меган наразі переживають складні часи.

"Герцог і герцогиня Сассекські вирішили провести трохи часу окремо один від одного, щоб зцілити і відновити свої стосунки. Вони намагаються з’ясувати, які проблеми є в їхніх стосунках. Гаррі не вписується у світ Меган і намагається знайти себе", - пише видання.

За деякими даними, Гаррі на якийсь час переїде від родини до Африки, щоб зарядитися енергією. А Меган Маркл планує залишиться у США.

"Ми сподіваємося, що деякий час окремо одне від одного, на різних континентах, допоможе знайти те, що їм потрібно, щоб рухатися вперед", - зазначають джерела, близькі ло Сассекських.

Існує припущення, що проблеми у пари виникли через фінансові невдачі та провальні угоди.

"Сассекські перебувають під величезним фінансовим тиском, адже потрібно і далі вести розкішний спосіб життя в Каліфорнії, утримувати особняк вартістю 14 мільйонів доларів і витрачати багато на безпеку", - розповідають інсайдери.

У той же час видання Page Six спростовує інформацію про проблеми у стосунках Гаррі та Меган. За деякими даними, пара збирається приїхати у Британію на десятиріччя принца Джорджа наприкінці липня.

Як повідомляли "Ми-Україна", принц Уельський Вільям прибув з неоголошеним візитом до військових, які перебувають поблизу українсько-польського кордону. 

Головне