Виступ Путіна 21 лютого: в Кремлі розповіли, про що говоритиме 

Виступ Путіна 21 лютого: в Кремлі розповіли, про що говоритиме 

Російський диктатор Володимир Путін у вівторок, 21 лютого, виступить із традиційним посланням до Федеральних зборів рф. Його звернення, як очікується, відбудеться об 11:00 за київським часом. 

Яким буде виступ Путіна, про що він говоритиме та як довго написало російське пропагандистське інформагентство ТАРС із посиланням на речника президента рф Дмитра Пєскова. 

Востаннє Путін виступав з посланням до Федеральних зборів рф ще у квітні 2021 року. Настільки довгу перерву він сам пояснив “дуже динамічним розвитком подій” у 2022 році.

Російське ЗМІ наголошує, що черговий виступ Путіна відбудеться за кілька днів до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну,  нових антиросійських санкцій з боку ЄС та США та після особистого візиту президента Джо Байдена у Київ. Приїзд американського лідера в Україну 20 лютого російські експерти вважають “викликом Путіну”, на який він має відповісти.

Про що конкретно говоритиме Путін наразі достеменно не відомо. Однак Пєсков зазначив, що російський диктатор неодмінно торкнеться тем так званої “СВО”, економіки рф та соціальних проблем в країні. В російській Думі вважають, що тема війни в України буде провідною, парламентарі прагнуть почути від свого лідера, як країна розвиватиметься далі. 

За словами речника російського президента, виступ Путіна триватиме щонайменше годину. 

На заході не буде закордонних гостей, серед журналістів запрошені лише російські та ті, що працюють у “дружніх країнах”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, українська розвідка дізналась, що в росії готуються до масової мобілізації студентів очної форми навчання.

Головне