Втрати ворога ростуть другу добу поспіль: на Таврійському напрямку знищено 293 окупанти

Втрати ворога ростуть другу добу поспіль: на Таврійському напрямку знищено 293 окупанти

На Таврійському напрямку зафіксовано стабільне збільшення втрат армії рф в особовому складі. На вказаному відтинку фронту ворог намагається наступати, проте українські воїни дають йому гідну відсіч, розповів в ефірі "Ми-Україна" речник пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

"Втрати ворога вже другу добу поспіль ростуть. Так позаминулої доби було 313 осіб , а минулої доби загальні втрати ворога на Таврійському напрямку склали 293 особи. В полон здалися чотири окупанти, знищено 47 одиниць військової техніки противника", - зазначив він.

Штупун уточнив, що Сили оборони перетворили на брухт:

  • дев'ять бойових броньованих машин,
  • 11 артилерійських систем,
  • 20 безпілотників різних типів,
  • сім одиниць автомобільної техніки,
  • два одинці спецтехніки.

Також минулої доби ЗСУ знищили чотири склади БК та ще два інших важливих об'єкти противника.

"Протягом минулої доби ворог завдав 21 авіаційного удару, провів 19 бойових зіткнень та здійснив 819 обстрілів з танків і артилерії.У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія", зокрема в районі Мар'їнки окупанти здійснили понад 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. На Мелітопольському напрямку противник також вів безуспішні наступальні дії в районі Роботиного, що на Запоріжжі, намагаючись там відновити втрачені позиції . Загарбники отримали відсіч , ми продовжуємо наступальну операцію", - зазначив речник.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Кабінет міністрів 19 вересня ухвалив рішення звільнити Олега Котенка з посади уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Головне