Втрати росіян наразі найвищі з часів розпалу боїв за Бахмут, - британська розвідка

Втрати росіян наразі найвищі з часів розпалу боїв за Бахмут, - британська розвідка

Останніми днями тривають запеклі бої, у ході яких і російська, і українська сторони зазнають значних втрат. При цьому втрати росіян, ймовірно, вже перевищили ті, що окупанти мали за часів інтенсивних боїв за Бахмут.

Про це повідомила розвідка Міністерства оборони Великої Британії у своєму щоденному огляді на сторінці в Twitter. Як зазначається, найбільш інтенсивні бої наразі тривають у Запорізькій області, на заході Донецької області та навколо Бахмута.

На всіх цих напрямках Україна продовжує проводити наступальні операції. ЗСУ вже досягла невеликих успіхів, додали в Міноборони Британії.

Крім того, російські окупаційні війська часто проводять доволі ефективні оборонні операції.

"Обидві сторони зазнають великих втрат, причому російські втрати, ймовірно, найвищі з часів розпалу битви за Бахмут у березні", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, після початку контрнаступальних дій Сил оборони України росія посилила південну частину фронту бойовими гвинтокрилами. У розвідувальному звіті розвідки Британії вказано, що окупаційне військо перемістило понад 20 додаткових вертольотів в аеропорт Бердянська. Це приблизно за 100 км від лінії фронту.

У британському оборонному відомстві також зазначили, що росія могла отримати тимчасову перевагу на Півдні саме завдяки своїм ударним гелікоптерам, здатним вражати наземні цілі на великій відстані.

Також прес-офіцер 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков розповів, що окупанти намагаються зупинити просування Сил оборони України на Бахмутському напрямку. Для цього вони посилили свої фланги і скидають міни

Головне