Втрати російських військ в Україні сягають 450000 осіб - Міноборони Великої Британії

Втрати російських військ в Україні сягають 450000 осіб - Міноборони Великої Британії

Втрати російської армії внаслідок повномасштабного вторгнення в Україну становлять близько 450 тисяч осіб, а ще десятки тисяч — дезертували.Про це міністр у справах збройних сил Лео Дочетрі повідомив у відповідь на запит опозиційного депутата від Лейбористської партії Джона Хілі.

Кількість загиблих військовослужбовців, які служили в російських приватних військових компаніях (ПВК), наразі залишається непроясненою.

"За нашими оцінками, були вбиті чи поранені близько 450 тисяч російських військових, і ще десятки тисяч від початку конфлікту стали дезертирами. Також, за нашими оцінками, від початку конфлікту було знищено понад 10 тисяч одиниць російської бронетехніки, у тому числі близько 3000 основних бойових танків, 109 літаків, 136 гелікоптерів, 346 безпілотників, 23 судна різних класів і понад 1500 артилерійських систем різних типів", – зазначив Дочетрі.

Нагадаємо, агенти партизанського руху "Атеш" розвідали одну з найбільших нафтобаз росіян у тимчасово окупованому Джанкої. Об’єкт під посиленою охороною. Про це повідомляє рух "Атеш".

Як писали "Ми-Україна" раніше, від 24 лютого 2022 року російська армія вже майже 180 разів атакувала українські ТЕС. Про це розповів виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук в ефірі Громадського радіо.

Головне