Все більше німців вважають, що Європа має передавати Україні більше зброї та боєприпасів

Все більше німців вважають, що Європа має передавати Україні більше зброї та боєприпасів

Побільшало німців, які вважають, що європейські країни мають наростити постачання зброї та боєприпасів для України. Про це повідомляють результати опитування ZDF Politbarometer.

Кількість німців, які підтримують військову допомогу Україні, зросло на 11% з січня по лютий. Якщо в січні постачання зброї в Україну підтримував 51% респондентів, то в лютому їх вже було 62%.

Також з 42% до 32% зменшилась і кількість тих німців, які виступають проти такої допомоги нашій країні. Причому, як зазначається в опитуванні, схожим чином вважають прихильники майже всіх німецьких партій.

Ця оцінка стосується прихильників майже всіх партій, лише явна більшість серед прихильників ультраправої "Альтернативи для Німеччини" (81%) і незначна більшість серед прихильників ліворадикального "Альянсу Сари Вагенкнехт" (57%) відкидають надання більшої кількості зброї та боєприпасів для України.

Нагадаємо, Північна Корея з вересня минулого року доставила в росію понад 10 тисяч контейнерів з боєприпасами або пов'язаних із ними матеріалами. Про це повідомляє Державний департамент США.

Як писали "Ми-Україна" раніше, оільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прокоментував масштабний збір на безпілотники "Сич", який оголосив національний марафон "Єдині новини". Як зазначається, ці дрони вже показали себе як надійна та смертоносна зброя.

Головне