Ворог за добу 229 разів ударив по Запорізькій області, є руйнування

Ворог за добу 229 разів ударив по Запорізькій області, є руйнування

За минулу добу російські окупанти здійснили масштабний наступ на Запорізьку область, завдавши 229 ударів по 10 населених пунктах. Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Завдали сім авіаційних ударів по Лобковому, П'ятихатках, Новодарівці, Новоданилівці та Малій Токмачці, 97 атак безпілотниками різних типів по Лобковому, Гуляйполю, Малинівці, Новоандріївці, Новоданилівці, Роботиному, Малій Токмачці та Левадному.

Також повідомили про 11 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по Лобковому, Новоданилівці та Роботиному, 114 артилерійських обстрілів по Лобковому, Гуляйполю, Новоандріївці, Новоданилівці, Роботиному, Малій Токмачці, Малинівці та Левадному.

Внаслідок атак зафіксовано 17 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На щастя, серед мирного населення жертв не було.

Варто нагадати, що в суботу внаслідок авіаудару по Запоріжжю постраждало десятеро людей, серед яких двоє дітей.

Нагадаємо, у ніч на понеділок російські військові здійснили черговий авіаційний напад на Сумську область, ворог атакував об'єкти критичної інфраструктури в Роменському районі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, загальні втрати ворога у війні проти України за підсумками бойової доби 20 жовтня зросли на ще понад 1700 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили майже чверть сотні танків, 64 ББМ, 24 артсистеми та 46 коптерів.

Головне