Ворог вночі та вранці атакував Україну 18 "шахедами" та балістикою: скільки збито

Ворог вночі та вранці атакував Україну 18

Армія країни-агресорки у ніч з 10 на 11 грудня укотре атакувала мирні українські міста та села майже двома десятками дронів-камікадзе. На додачу вранці ворог також завдав ракетного удару зі застосуванням балістичного озброєння. ППО відпрацювала на 100%, інформує командування Повітряних сил ЗС України. 

Ударні безпілотники військовослужбовці рф запускали з території захопленого росіянам Криму, балістику - попередньо, з Брянської області. Ракети ворог скерував на Київ та область.

Українськ захисники неба ліквідували усі повітряні загрози, при цьому більшість "шахедів" була збита над Миколаївською областю, ракет - над Київською. 

"Усі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною в зоні відповідальності повітряного командування "Південь". Усі вісім цілей (ракет - ред.) було знищено зенітними ракетними підрозділами повітряного командування "Центр", - йдеться у ранковому звіті. 

У збитті ракет та дронів взяли участь мобільні вогневі групи та бійці зенітних ракетних підрозділів. 

атка.jpg (115 KB)Нагадаємо, сьогоднішня ракетна атака на Київ та область була повторенням повітряного нападу, здійсненого на столицю рівно рік тому - 11 грудня 2022 року. Через падіння уламків у Бортничах травмувань зазнали четверо людей, є руйнування. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Повітряних силах ЗСУ повідомили, що останнім часом українські мобільні вогневі групи показують дедалі кращі результати, ефективно знищуючи ворожі повітряні цілі у небі. 

Головне