Ворог вночі атакував південь дронами: в Одесі горіла багатоповерхівка

Ворог вночі атакував південь дронами: в Одесі горіла багатоповерхівка

Окупаційна армія рф вночі у п'ятницю, 29 грудня, вчергове атакувала південний регіон України ударними дронами. Руйнування зафіксовані в Одесі та Одеському районі, минулось без потерпілих. 

Як інформують Сили оборони півдня України, цієї ночі українські захисники неба ліквідували 14 ворожих повітряних цілей:

  • найбільше - 10 "шахедів" було збито над Одещиною,
  • три ударних БпЛА - в межах Миколаївської області, 
  • ще один дрони-камікадзе - на Херсонщині. 

"В Одеському районі сталося влучання в законсервовану будівлю одного з об'єктів інфраструктури. А в Одесі уламками збитого безпілотника пошкоджено багатоповерхівку", - йдеться у повідомленні.

У багатоквартирному будинку через уламки сталось займання. Вогонь вдалось оперативно загасити. Обійшлось без жертв. 

Нагадаємо, наліт "шахедів" цієї ночі пережила також і Львівщина. В цілому для ураження території області ворог застосував понад десять баражуючих боєприпасів. У Львові є приліт по критичній інфраструктурі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ранок 29 грудня для українців розпочався з масованого ракетного удару. Однією з цілей став Київ, руйнування зафіксовані одразу в чотирьох районах столиці. Так, у Шевченківському районі відомо про пошкодження житлового будинку та загоряння на території гаражів; у Святошинському - сталась пожежа у багатоповерхівці, горіли також припарковані автівки; у Подільському - повідомляли про вогонь, що охопив складські приміщення; у Дарницькому - постраждав багатоквартирний будинок.

 

 

Головне