Ворог вдарив КАБами по лікарні на Куп'янщині: є постраждалі

Ворог вдарив КАБами по лікарні на Куп'янщині: є постраждалі

Військовослужбовці рф 31 січня ввечері скинули керовані авіаційні боєприпаси на медичний заклад у Великому Бурлуку, що на Куп'янщині Харківської області. Внаслідок удару є травмовані. 

Як повідомив очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов, "прильот" КАБів стався близько 21:50. З цивільної лікарні евакували кілька десятків осіб.

"Проведено евакуацію 38 людей, з них п’ять - працівники закладу, чотирьом на місці надали першу медичну допомогу", - зазначив він.

Від удару постраждали фасад та дах закладу, вибухом винесло шибки.

Згодом Синєгубов зауважив, що пацієнтів та персонал лікарні врятувало вчасне реагування на повітряну тривогу. 

"Всіх пацієнтів було евакуйовано, частину - розміщено в інші заклади. Ті, кому дозволено за показаннями медиків, перебуватимуть на лікуванні амбулаторно з додатковим медичним обстеженням та наглядом",- розповів голова Харківської ОВА. 

Нагадаємо, 30 січня армія рф здійснила ракетний удар по Покровську, що на Донеччині. У середмісті зафіксовані руйнування, відомо про шістьох постраждалих. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни 30 ввечері також атакували Харків. В результаті "прильотів" було травмовано четверо людей. 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.