Ворог атакував Нікопольщину артилерією та дронами: є постраждалі

Ворог атакував Нікопольщину артилерією та дронами: є постраждалі

Впродовж доби війська рф завдали численних ударів по території Нікопольського району, використовуючи артилерію, дрони-камікадзе та БпЛА. Внаслідок обстрілів постраждали мирні жителі.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Близько 01:00 російські війська обстріляли приватні оселі в Нікополі з артилерії, внаслідок чого поранення отримала 73-річна жінка. Після 09:00 окупанти завдали удару по одному з підприємств у Марганці, де постраждали 60-річний чоловік та 63-річна жінка, яка отримала осколкові поранення.

Артилерійські обстріли також пошкодили інфраструктуру міста Нікополь, де була травмована 54-річна місцева жителька. Внаслідок атак потрощено будівлі магазину, багатоповерхівок, приватних осель, автомийки та автомобілів. Правоохоронці продовжують роботу зі збору речових доказів на місцях обстрілів.

Протягом минулої доби під ударами агресора перебували Нікополь, Марганецька, Червоногригорівська та Покровська сільська територіальна громада. Під час артилерійського обстрілу загорілась будівля місцевої церкви, що призвело до руйнувань даху, купола, стелі та стін.

“Вчергове нагадує мешканцям міста та району - не нехтуйте правила особистої безпеки. Після оголошення сигналів “Загроза артобстрілу” та “Повітряна тривога”, перебувайте у безпечному місці або прямуйте до укриття”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, протягом дня росіяни завдали кілька ударів по цивільній інфраструктурі Куп'янщини на Харківщині, внаслідок чого постраждали мирні люди.

Головне