Вони обидва хочуть битися: Маск та Цукерберг домовляються про бій з головою UFC

Вони обидва хочуть битися: Маск та Цукерберг домовляються про бій з головою UFC

Американські мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг обговорюють із президентом Ultimate Fighting Championship (UFC) Дейном Уайтом організацію поєдинку за правилами змішаних єдиноборств. Як пише The New York Times, Уайт розповів, що обговорює з бізнесменами це питання щоночі.

Він також зазначив, що перше повідомлення йому надійшло від Цукерберга. Він одразу, на наступний день після того, як Маск йому кинув виклик, спитав у Уайта, чи серйозно налаштований його візаві.

"Уайт зателефонував Маску, який керує Tesla, Twitter і SpaceX, і підтвердив, що той готовий кинути виклик. Потім Уайт передав це Цукербергу. У відповідь Цукерберг опублікував у Instagram допис зі словами : "Надішли мені місце розташування" - відсилання до крилатої фрази Хабіба Нурмагомедова, одного з найтитулованіших спортсменів UFC",- пише видання.

З того дня, за словами Уайта, від часто щоденно на зв'язку з мільярдерами. Вони, як стверджує президент Ultimate Fighting Championship, обидва готові битися.

Він додав, що упродовж останніх десяти днів як Маск, так і Цукерберг - за допомогою своїх радників вели "залаштункові перемовини" щодо організацію бою. водночас NYT наголошує, що жодних гарантій того, щоб бій дійсно відбудеться наразі немає.

Очільник UFC підкреслив, що бій буде показовим і відбуватиметься поза юрисдикцією чемпіонату. Обидві сторони, за його словами, домовилися, що усі зібрані кошти будуть скеровані на благодійність.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулого тижня американський вчений в галузі інформатики і ведучий власного подкасту Лекс Фрідман опублікував відео спільного з Марком Цукербергом тренування з джиу-джитсу. Тренування Цукерберга він показав невдовзі після того, як Ілон Маск запропонував медіа-магнату помірятися силами “у клітці”.

Головне