Володимира Майбоженка буде звільнено після ДТП в Броварах, - КОВА

Володимира Майбоженка буде звільнено після ДТП в Броварах, - КОВА

У Броварах автівка, за кермом якої перебував депутат місцевої районної державної адміністрації Володимир Майбоженко, врізалася в натовп на пішохідному переході. Про це повідомили в КМВА.

За словами начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, а аварії постраждали чотири людини.

Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих - дитина.

Депутат кермував автомобілем під впливом алкоголю, виявили 2,31 проміле.

"Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту. Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців - в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об'єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі", - йдеться у повідомленні.

Чоловік затриманий. За ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, після отримання повістки для звірки облікових даних можна звернутися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський окреслив, яке озброєння потрібне Україні від західних союзників за результатами проведення шістнадцятої міжнародної зустрічі у форматі “Рамштайн”.

Головне