Вночі у київському гуртожитку сталась пожежа, 30 людей евакуювали

Вночі у київському гуртожитку сталась пожежа, 30 людей евакуювали

У ніч на 15 листопада в Шевченківському районі Києва виникла пожежа в гуртожитку. На щастя, обійшлось без постраждалих.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

О 03:33 надійшло повідомлення про загоряння на вулиці Лук'янівська. Пожежа виникла в одній із кімнат гуртожитку. О 04:04 рятувальники успішно ліквідували пожежу на площі 5 кв. м. У процесі гасіння 30 осіб було евакуйовано на свіже повітря. Жертв та постраждалих не зафіксовано.

Причини та обставини виникнення пожежі будуть розслідувати правоохоронці.

27505_big.jpg (140 KB)

27509_big.jpg (317 KB)

Нагадаємо, що у Солом'янському районі Києва ввечері, 14 листопада, сталася серйозна пожежа на станції технічного обслуговування. Масштаби пожежі охопили площу понад 150 квадратних метрів. Рятувальники уже розпочали оперативні заходи для ліквідації наслідків пожежі.

Свідки події повідомили, що спочатку вони почули звук вибуху на станції технічного обслуговування, після чого одна людина вибігла з будівлі, і пожежа почалася. Спочатку повідомлялося, що ніхто не постраждав.

У результаті загоряння було пошкоджено автомобілі. За оновленою інформацією, один з працівників станції технічного обслуговування отримав незначні опіки обличчя та відмовився від госпіталізації.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на лівому березі Херсонської області, який тимчасово перебуває під окупацією, українці стикаються з обмеженим доступом до ліків. В аптеках відмічається нестача медикаментів, оскільки більшість препаратів відводяться на потреби військовослужбовців противника.

Головне