Внаслідок обстрілу Степногірська на Запоріжжі загинула жінка, - ОВА

Внаслідок обстрілу Степногірська на Запоріжжі загинула жінка, - ОВА

Російські окупанти вбили на Запоріжжі 67-річну жінку. Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

За даними відомства, жінка померла у містечку Степногірськ внаслідок атаку ворожого дрону-камікадзе. Ще двоє людей - чоловіки 38 та 58 років - постраждали.

Також повідомляється, що у місті Запоріжжя внаслідок ракетного удару постраждала 25-річна жінка та 39-річний чоловік. 

Крім того у ОВА зазначили, що окупанти за минулу добу здійснили 111 артобстрілів області. Росіяни били по території Оріхова, Білогір'я, Затишшя, Новоселівки, Чарівного, Новоандріївки, Степногірська, Кам'янського, П'ятихаток, Лобкового, Плавнів та інших прифронтових міст і сіл.

"Окупанти здійснили 2 ракетних удари по Запоріжжю, 30 БПЛА-атак по Гуляйполю, Новоданилівці, Новодарівці, Малинівці, Малій Токмачці, Левадному, Полтавці, Степногірську й Малим Щербакам, 8 РСЗВ-обстрілів Залізничного, Малої Токмачки, Верхньої Терси та Роботиного, а також вгатили авіаційними снарядами по Роботиному й Новодарівці", - йдеться у повідомленні.

picture.jpg (242 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти ввечері 29 листопада атакували Україну ударними дронами. Силами оборони було знищено усі 21 "шахеди", які росіяни запустили на Україну.

Головне