Українські захисники знищили 100% дронів та дві ракети Х-59, якими рф била по Україні

Українські захисники знищили 100% дронів та дві ракети Х-59, якими рф била по Україні

Російські окупанти атакували Україну ввечері 29 листопада ударними дронами та ракетами Х-59. Ударні БПЛА загарбники запустили з Приморсько-Ахтарська, а ракети - з повітряного простору окупованої Херсонщини.

Всього для атаки окупанти задіяли 21 шахед та три керовані авіаційні ракети Х-59. Дрони росіяни спрямували переважно на Хмельниччину, а ракетами били по південних регіонах країни.

Повітряні сили ЗСУ збили усі ворожі дрони та дві з трьох ракет, що запустили росіяни. До відбиття атаки було залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи. Всі дрони окупантів було знищено у межах Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Ракети ж було збито на на Миколаївщині.

Знімок екрана 2023-11-29 о 08.35.05.png (896 KB)Нагадаємо, російське окупаційне військо за минулу добу втратило ще 1140 осіб, 15 танків та 32 артсистеми. Станом на 29 листопада особові втрати рф в Україні вже складають 327 580 осіб. 

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі міста Середина-Буди на Сумщині. Загарбники били по місту з артилерії. Внаслідок удару є загиблі та поранені.

Головне