Внаслідок обстрілу Херсона постраждоло троє осіб, серед них двоє дітей

Внаслідок обстрілу Херсона постраждоло троє осіб, серед них двоє дітей

Внаслідок чергового обстрілу Дніпровського району Херсона поранення отримали троє людей. До медичного закладу госпіталізували 39-річну жінку та двох дітей віком 15 і 11 років. Про це повідомили очільник міської війської адміністрації  Херсона Роман Мрочко та Херсонська обласна військова адміністрація. 

"По медичну допомогу звернулась 39-річна херсонка. Вона отримала поранення близько години тому під час обстрілу з боку російських військ Дніпровського району Херсона", – йдеться у повідомленні.

Крім того, поранення отримали двоє дітей 15-річний хлопчик та його 11 річна сестричка. У хлопчика діагностували травму голови, спини та ноги. Дівчинка отримала поранення обличчя

"Через російський обстріл Херсона постраждали двоє дітей. До лікарні доставили 15-річного хлопчика та його 11-річну сестричку.  У старшого - травмована голова, нога і спина, а в молодшої діагностували поранення обличчя та гостру реакцію на стрес",  – повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Нагадаємо, що армія рф здійснила обстріл по житлових кварталах Херсона із тимчасово окупованого лівого берега, що призвело до поранення 45-річного чоловіка. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські військові здійснили атаку з безпілотника на автівку швидкої допомоги в Бериславі на Херсонщині. Це сталося ввечері вівторка, 21 листопада.

Головне