Внаслідок атаки росії на Київщині поранення отримали чотири людини

Внаслідок атаки росії на Київщині поранення отримали чотири людини

Унаслідок нічної атаки росіян на Київщину травмовано чотири людини. Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, одну людину було госпіталізовано до мединого закладу. 

“Одну людину госпіталізовано до лікарні з черепно-мозковою травмою та травмами кінцівок. Інші отримали незначні травми. Життю та здоровʼю людей нічого не загрожує”, - зазначив Кравченко.

Також стало відомо про збільшення кількості пошкоджених обʼєктів. В одному з районів регіону від вибухової хвилі постраждало понад 100 приватних будинків та 30 квартир.

Зокрема, вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Наслідки усувають. Власникам обʼєктів надається вся необхідна допомога.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська обстріляли дитячий садочок та супермаркет АТБ у Херсоні, в результаті дитина отримала поранення та була госпіталізована до медичного закладу. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, вороже військо у п’ятницю, 28 квітня, під ранок здійснило ракетний удар по Києву та області. Українським захисникам вдалось знищити 11 крилатих ракет в районі столичного повітряного простору

Головне