Влада Києва закликала уряд терміново відреставрувати міст Патона

Влада Києва закликала уряд терміново відреставрувати міст Патона

Влада Києва закликала уряд терміново перекрити і відреставрувати міст імені Патона для уникнення аварійних ситуацій. Про це повідомляє повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Відомо, що кілька років тому Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури передало міст Патона для ремонту у проєкт "Велике будівництво".

"Столична адміністрація неодноразово зверталася до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури з проханням невідкладно вжити заходів із реставрації цього мосту, оскільки він має стратегічне значення для Києва. Однак протягом двох років жодних робіт для поліпшення стану споруди не проведено" - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фахівці міського КП "Киїаватошляхміст" проводять цілодобовий моніторинг технічного стану споруди та виконують комплекс робіт з її експлуатаційного утримання.

Нагадаємо, що суд скасував рішення про закриття кримінального провадження щодо трьох чиновників КМДА, через недбалість яких міський бюджет втратив 22 мільйони гривень на оренді кінотеатру "Київ".

Як повідомляли "Ми-Україна", правоохоронці висунули підозру власнику будівлі, який організував знесення історичної садиби Зеленських у Києві, датованої кінцем ХІХ століття.

Головне