Військовослужбовцю при звільненні в запас належать всі основні грошові виплати, - Горбач

Військовослужбовцю при звільненні в запас належать всі основні грошові виплати, - Горбач

При звільненні військовослужбовця в запас йому належать всі основні грошові виплати. Про це заявила офіцерка Збройних Сил України Оксана Горбач в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

При цьому вона наголосила, щодо конкретних виплат необхідно уточнювати у стройової частини. 

"Я думаю, що найкраще звернутися по питанню грошових виплат до групи персоналу військової частини. Звичайно, при звільненні в запас військовослужбовцю належать усі необхідні, визначені законом грошові виплати. В тому числі і допомога грошова, і одноразова грошова допомога відповідно до обставин, які є у даного військовослужбовця. Однак якщо говорити про конкретні виплати, це потрібно уточнювати у стройової частини", - зазначила Горбач.

Крім того вона пояснила, що робити військовим, які мають скарги щодо грошового забезпечення.

"Якщо у військовослужбовця є зауваження, питання чи скарги щодо свого грошового забезпечення, якщо він вважає, що його військова частина не доплачує або не виплачує йому належне фінансове забезпечення - я рекомендую звернутися на "гарячу лінію" Міноборони", - наголосила Оксана Горбач.

Вона запевнила, що після звернення скаргу військового направлять у відповідні органи, які допоможуть розібратися з цим питанням і вжити необхідні заходи для її вирішення.

Як повідомляли "Ми-Україна", офіцерка Збройних Сил України Оксана Горбач пояснила, як зміниться процедура звільнення військових у запас

Головне