Військовослужбовець Дмитро Косатий встановив два Світових Рекорди. Фото

Військовослужбовець Дмитро Косатий встановив два Світових Рекорди. Фото

У Харкові старший лейтенант ЗСУ Дмитро Косатий встановив два Світових Рекорди. У перший день вдалося побити одразу два рекорди – національний і світовий у дисципліні "Найбільша кількість віджимань на кулаках за 60 секунд".

Хлопець за хвилину зміг віджатися 128 разів. Попередній рекорд належить італійцеві Rino Restivo, який зміг віджатися 116 разів.

У дисципліні "Підтягування на турніку за 3 хвилини" хлопець побив рекорд України і підтягнувся 110 разів. Йому не вдалося побити світовий рекорд з першої спроби через хвилювання.У самому кінці Дмитро збився з рахунку і не вистачило трьох підтягувань до Світового рекорду.

Військовий випробував себе ще раз 19 червня і в нього все вийшло: 122 підтягування за 3 хвилини. Попередній рекорд належить китайцю, Ван Сіньчену, який підтягнувся 112 разів.

Готувався спортсмен під керівництвом тренера з Харкова Олени Привалової, у якої вже є досвід успішної підготовки рекордсменів. Розробляючи тактику, вони вибрали найбільш підходящу схему.

Приймала рекорди Лана Вєтрова - керівниця реєстру Національного Рекорду. Усі зібрані матеріали відправлять до Лондонського офісу для підтвердження Рекордів Генесу.

Тепер Дмитро разом із тренером Оленою Приваловою готуються побити ще один Світовий Рекорд. Планують це зробити наприкінці листопада.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, вчені знайшли спосіб передбачати землетруси за допомогою космосу.

Головне