Військові армії рф масовано вдарили по Білозерці на Херсонщині: є загиблі та поранені

Військові армії рф масовано вдарили по Білозерці на Херсонщині: є загиблі та поранені

Окупаційне військо у четвер, 16 листопада, вчинило масований обстріл селища Білозерка на Херсонщині. В результаті удару є постраждали, загиблі та масштабні руйнування, повідомив очільник місцевої ОВА Олександр Прокудін.

Вогневого ураження по населеному пункту було завдано близько 14:05.

Загиблого внаслідок чергової атаки противник надзвичайники виявили під завалами приватного домоволодіння. Попередньо було відомо двох поранених, згодом, за даним прокуратури, їхня кількість збільшилася до чотирьох осіб ( жінки 28, 56 та 34 років та чоловік 62 років). 

Руйнувань від російських снарядів зазнали житлові будинки місцевих жителів, адмінбудівля, об'єкт торгівлі та автомобілі. Вщент зруйновано один з обʼєктів критичної інфраструктури.

Нині вся Білозерка та наближені населені пункти залишаються без електрики. 

"Щойно дозволить безпекова ситуація, енергетики стануть до роботи, аби щонайшвидше повернути світло в оселі місцевих жителів", - зауважили в ОВА. 

Правоохоронні органи за фактами порушення звичаїв війни та умисним вбивством відкрили досудове розслідування. Наразі у селищі триває фіксація всіх наслідків чергового воєнного злочину, скоєного росіянами на українській землі. 

photo_2023-11-16_15-42-03.jpg (276 KB)

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч на четвер, 16 листопада, обстріляло Харківщину ракетами С-300. В ОВА повідомили про фіксацію семи ударів по Чугуївському району.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Силам оборони вдалося знищити 16 з 18 ударних дронів ворога, які були випущені по Україні вранці 16 листопада. Противник запускав повітряні цілі з російського Приморсько-Ахтарська. Повітряна тривога почали ширитися Україною близько 4 години ранку.

Головне