Вибухи в Криму: командувач Повітряних сил натякнув на результативний удар по аеродрому Бельбек

Вибухи в Криму: командувач Повітряних сил натякнув на результативний удар по аеродрому Бельбек

Командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук прокоментував вибухи у окупованому Криму. Зокрема він натякнув на результативний удар по аеродрому Бельбек.

"А ви знали, що у складі Повітряних сил Збройних сил України є 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації Так от, її штатне місце базування - аеродром Бельбек! Українські авіатори обов’язково повернуться додому на рідне летовище. А наразі дякую усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності!" - зазначив Олещук.

Нагадаємо, вдень 31 січня у окупованому Севастополі пролунали вибухи, які було чутні у різних районах. Також повідомлялося про вибухи у Джанкойському та Нижньогірському районах, у Гвардійському та в районі аеродрому Бельбек. Окупанти заявили про роботу ППО на півострові.

Як повідомляли "Ми-Україна", керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов висловив сподівання, що цього року Кримський міст буде знищено. Він наголосив, що Кримському мосту вже пора закінчувати своє існування.

Головне