Вибух у Харкові: в ОВА підтвердили "приліт"

Вибух у Харкові: в ОВА підтвердили

Російські окупанти близько 11:40 завдали удару по Харкову. Сигнал повітряної тривоги у місті увімкнувся майже одночасно з вибухом.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив по влучання у Шевченківському районі обласного центру. Під ударом російських терористів знову опинилась житлова забудова.

"Окупанти вдарили по цивільній житловій інфраструктурі Харкова. Зафіксовано влучання у Шевченківському районі",- йдеться у дописі. 

В ОВА заявили про відсутність повідомлень про травмованих або загиблих в результаті атаки. 

"Інформація щодо постраждалих та можливих руйнувань - уточнюється", - додав харківський міський голова Ігор Терехов. 

Як відомо, Харків і вночі зазнав ворожої атаки, росіяни запустили по місту ударні дрони. Один з "шахедів" поцілив у землю поблизу нежитлової споруди. Вибуховою хвилею винесло шибки у сусідніх будинках, проте минулось без потерпілих.

В цілому за минулу добу окупанти з артилерії та мінометів накривали близько півтора десятки міст та сіл Харківської області, серед яких Кудіївка, Красне, Гатище, Синьківка та інші. З авіації противник гатив по Дергачах, Вовчанських Хуторах та Бударках.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вранці 25 березня стало відомо, що у Харкові знову працює метрополітен. Підземка в обласному центрі перейшла в режим роботи в якості укриття 22 березня, коли росіяни масовано обстріляли енергетичну інфраструктуру міста ракетами. Наразі енергетики працюють на відновлення енергосистеми. Щоб знизити на неї навантаження світло у місті подають за графіком, у середньому по шість годин немає світа щодня.

Головне