Виборча кампанія Гарріс зібрала близько $500 мільйонів за місяць

Виборча кампанія Гарріс зібрала близько $500 мільйонів за місяць

Передвиборча кампанія Камали Гарріс зібрала близько 500 мільйон доларів з моменту її вступу в президентські перегони 21 липня. Про це повідомляє Reuters.

Ця рекордна сума свідчить про те, що її кампанія мобілізує всі ресурси для перемоги, особливо враховуючи, що більша частина коштів надійшла від нових донорів, які раніше не підтримували демократичні кампанії.

Як пише Reuters, окрім фінансової підтримки, Гарріс отримує значну підтримку від ключових політичних фігур та впливових груп, що може зіграти важливу роль у формуванні громадської думки.

Кампанія Гарріс також активно працює над залученням молодого електорату, використовуючи інноваційні методи взаємодії через соціальні мережі та цифрові платформи.

За повідомленням агенції, зібрана сума є рекордною і свідчить про високу активність спонсорів перед майбутніми виборами 5 листопада. Фінансування відіграє ключову роль у проведенні рекламних та агітаційних заходів виборчої кампанії.

Варто зазначити, що після виходу президента Джо Байдена з перегонів, передвиборча кампанія Камали Гарріс за першу добу зібрала 81 мільйон доларів. Згодом стало відомо, що в липні кампанія віцепрезидентки залучила 310 мільйонів доларів, що вдвічі перевищує показники кампанії Дональда Трампа.

Нагадаємо, американські чиновники обговорюють з українськими колегами довгострокові цілі операції ЗСУ в Курській області. Про це повідомив речник Пентагону генерал Патрік Райдер заявив на брифінгу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Чорному та Азовському морях відсутні кораблі держави-агресора. Про це повідомляють ВМС ЗСУ.

 

Головне