Велика Британія видворить російського військового аташе, - Reuters

Велика Британія видворить російського військового аташе, - Reuters

Велика Британія видворить російського військового аташе, позбавить дипломатичного статусу деякі об’єктів нерухомості, а також обмежить термін дії дипломатичних віз для представників рф. Про це повідомило видання Reuters.

Крім того, країна позбавить деякі об’єкти нерухомості дипломатичного статусу та обмежить дію російських дипломатичних віз. Про це заявив голова МВС Великої Британії Джеймс Клеверлі.

"Ці дії Лондона - наслідок зловмисної діяльності Росії по всій Великій Британії та Європі… Ми вишлемо російського військового аташе, який є неоголошеним офіцером військової розвідки", - сказав Клеверлі.

Також за його словами, з кількох об’єктів нерухомості буде знято дипломатичний статус.

"Ми вводимо нові обмеження на російські дипломатичні візи, в тому числі обмежуємо тривалість перебування російських дипломатів у Великій Британії", – додав він.

Нагадаємо, залізничники завершили ремонт ушкодженої в результаті обстрілу колії на станції Херсон. Про це повідомили в "Укрзалізниці".

Як писали "Ми-Україна" раніше, Валерія Залужного та Ліну Костенко нагородили званнями "Почесний громадянин Києва". Про це повідомив очільник столиці Віталій Кличко.

Головне