Ведучими "Євробачення-2024" стануть Петра Меде та Малін Акерман

Ведучими

Ведучими конкурсу "Євробачення-2024" у шведському місті Мальме стануть голлівудська зірка Малін Акерман та телеведуча й комікеса Петра Меде. Про це повідомили організатори конкурсу.

Разом вони проведуть три прямі трансляції в Мальме. Два півфінали 7 і 9 травня, а також гранд-фінал 11 травня.

"Я не можу описати свої почуття з цього приводу. Я дуже схвильована і трохи нервую, але в позитивному сенсі. Мені завжди подобалося "Євробачення", і бути частиною цього фантастичного шоу разом із Петрою — це мрія, яка здійснилася", — зазначила Малін Акерман.

Акерман знімалася у ситкомі "Повернення" та телесеріалі від HBO "Антураж", а також у фільмах "Дівчина моїх кошмарів" і "Хранителі".

Петра Меде вже була ведучою "Євробачення" у 2013 та 2016 роках. 

Нагадаємо, Україну цьогоріч на пісенному конкурсі "Євробачення" представлять співачки Jerry Heil та alyona alyona з піснею "Teresa & Maria". Вони отримали найбільшу кількість балів за результатами глядацького голосування - 11.

Раніше Ми-Україна повідомляли, що співачка SKYLERR, яка представляла пісню "Time is running out" у національному відборі на "Євробачення-2024", вирішила відкликати свою кандидатуру. Своє рішення вона пояснила проблемами з голосуванням у застосунку "Дія" - каже, що процес став менш прозорим. Однак "Суспільне мовлення" заявило, що не зніматиме кандидатуру співачки SKYLERR з нацвідбору на "Євробачення-2024", оскільки це не передбачено правилами. 

Головне