SKYLERR зняла свою кандидатуру з нацвідбору на Євробачення: у чому причина

SKYLERR зняла свою кандидатуру з нацвідбору на Євробачення: у чому причина

Співачка SKYLERR, яка представляла пісню "Time is running out" у національному відборі на "Євробачення-2024", прийняла рішення відкликати свою кандидатуру.

У своєму Instagram вона повідомила, що це було непросте рішення і виникало з її переконання, що через проблему з голосуванням у застосунку "Дія" процес став менш прозорим.

"Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про СВОЇХ людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз - це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту", - написала співачка.

SKYLERR висловила своє розчарування у тому, що проблема з додатком "Дія" може призвести до некоректного підрахунку голосів. Вона визнала, що це технічний збій, але наголосила на важливості прозорості та зрозумілості у голосуванні, яке, на її думку, стало під сумнівом через технічні проблеми.

"Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті. В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію, брати участь мені нецікаво", - додала співачка.

Нагадаємо, в Україні відбувся фінал Національного відбору Євробачення-2024, але під час голосування у "Дії" виник технічний збій.

Через неполадки в "Дії" голосування продовжили на весь день 4 лютого. Віддати свій голос за фаворита нацвідбору можна до 19:05.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров пояснив, що "поклало" Дію під час Євробачення.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Джо Байден переміг на праймеріз у Південній Кароліні.

Головне