Вбивство військового на Одещині: поліція затримала підозрюваного, він у всьому зізнався

Вбивство військового на Одещині: поліція затримала підозрюваного, він у всьому зізнався

Співробітники Національної поліції затримали підозрюваного у вбивстві військового у Подільську на Одещині. Про це повідомили у пресслужбі Головного обласного управління Національної поліції.

За даними правоохоронців, підозрюваним виявився житель Одеської області, який тимчасово проживав у районному центрі.

"Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві військовослужбовця у Подільську. Це житель Одеської області, який тимчасово проживав у райцентрі. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні. 

Водночас у поліції нагадали, що вдень 8 березня на проспекті Шевченка у місті Подільськ в Одеській області перехожі знайшли тіло військового, 1989 року народження, з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу, а також провели низку оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, у результаті яких вдалося знайти підозрюваного. Він вже зізнався у вбивстві.

"Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішуємо питання про повідомлення йому про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині та обрання запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до пʼятнадцяти років", - повідомив голова Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Тернопільщині у місті Бучач помер чоловік 49 років з Чортківського району, якого знайшли без свідомості на території місцевого ТЦК і доставили до лікарні.

Головне