Вбивство у готелі: поліцейські Київщини затримали замовника і виконавця

Вбивство у готелі: поліцейські Київщини затримали замовника і виконавця

В одному з готелів Броварів 3 жовтня пролунали постріли. Поліція, що прибула на виклик ,виявила тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. 

Вже наступного дня було затримано двох підозрюваних - 53-річного замовника та 51-річного виконавця вбивства, обидва мешканці Києва, повідомили в ГУ Національної поліції в Київській області, 

“На місці події поліцейські встановили, що загиблим є 48-річний мешканець Львівщини. У чоловіка були наявні вогнепальні поранення в області голови, грудної клітини та живота. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. Також поруч із тілом виявлені гільзи від вогнепальної зброї”, - повідомляють правоохоронці.

Слідство встановило, що між потерпілим та зловмисником виникли неприязні стосунки. Фігурант вмовив свого товариша вбити опонента. 51-річний нападник прийшов до номеру в готелі потерпілого та, здійснивши декілька пострілів, втік.

Правопорушників затримано у процесуальному порядку.

“У ході невідкладного обшуку поліцейські вилучили у виконавця вбивства пістолет, патрони, три ручні гранати типу РГД-5 та одну гранату Ф-1. Окрім цього, знайдено та вилучене знаряддя вбивства, пістолет, його направлено для проведення відповідної експертизи”, - розповідають правоохоронці.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.На фігурантів чекає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо,що кіберполіція викрила колишню директорку Національного антидопінгового центру, яка організувала корупційну схему під час закупівлі обладнання та завдала державному бюджету збитків на понад 10 мільйонів гривень через фіктивні закупівлі апаратури.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Національна поліція України повідомила про підозру дружині одного з ватажків днр, яка разом із ним брала участь у викраденні та катуванні цивільних осіб на тимчасово окупованих територіях Донеччини. Жінка особисто віддавала накази про побиття та вимагала гроші за звільнення затриманих.

Головне