Юсов: "Вагнерівці" в Білорусі - російська ІПСО, подібна до пострілу собі ж в ногу

Юсов:

Перебування ПВК "Вагнер" в Білорусі - це російська ІПСО. Таким чином росія намагається відволікти увагу Західниих партнерів.

Про це заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі телеканалу “Ми-Україна”.

За його словами, так росіяни хотіли відволікати сили і увагу наших партнерів, створювати додаткові точки напруги і зони небезпеки. Проте зробили гірше тільки собі:

"Подібні провокації змушують ту ж Польщу посилювати власний сектор безпеки і оборони, посилювати увагу до білоруського кордону. Готовність до протидії з боку наших союзників в НАТО і ЄС лише підвищується", - сказав він.

Раніше представник ГУР МО України Андрій Юсов заявив, що вибухи на території російської федерації будуть продовжуватися допоки російські війська не вийдуть за кордони України 1991 року.

Він додав, що зазначив, що росіяни неодноразово заявляли, що ця незаконна споруда "максимально захищена", "всіма силами і засобами охороняється" і "їй нічого не загрожує". При цьому вже двічі там "відбувались інциденти", що призводили до руйнувань.

"Рашистська територія і все, що на ній знаходиться пов’язане із війною проти України. Звичайно, це буде продовжуватись, поки рашисти не покинуть територію України і не відновлять український суверенітет станом на 1991 рік. Ми можемо наводити багато порівнянь – бавовна, НЛО. Але головну причину пересічні мешканці московії мають для себе розуміти – це біда, і біди, які будуть летіти на територію цієї країни пов’язані із жахливою злочинною війною, яку їхня держава розв’язала”, – зауважив він.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, військові російської армії почали переодягатись у “піксель” ЗСУ. Єдина відмінність – червона пов’язка на нозі.

Головне