В Ужгороді пʼяний чоловік кинув з третього поверху багатоповерхівки гранату

В Ужгороді пʼяний чоловік кинув з третього поверху багатоповерхівки гранату

П'яний житель Ужгорода влаштував вибух поблизу житлового будинку. Зловмисник кинув гранату з балкону третього поверху та завдав шкоди перехожому. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Закарпаття.

"24-річний зловмисник кинув гранату з балкону 3-го поверху. Внаслідок вибуху один із перехожих отримав контузію.

Співробітники поліції оперативно розшукали та затримали фігуранта, який встиг втекти з місця події. Він перебуває у стані алкогольного спʼяніння", - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що підозрюваний використав гранату Ф-1. Спеціалісти зібрали речові докази та відправили їх на експертизу.

Слідчі Ужгородського районного управління поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з боєприпасами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали та помістили у ізолятор тимчасового тримання.

Як повідомляли "Ми-Україна", в лікарні Запоріжжя стався вибух, викликаний, ймовірно, вибуховим пристроєм, принесеним одним з пацієнтів, постраждав 41-річний чоловік.

Головне