В Україні збільшується бюджет у напрямку FPV-дронів, - Михайло Федоров

В Україні збільшується бюджет у напрямку FPV-дронів, - Михайло Федоров

В Україні збільшується бюджет у напрямку FPV-дронів. Про це повідомив Михайло Федоров.

Голова Мінцифри зазначив, що робота з виробниками відбувається і дронів стає більше, але їх потрібно ще більше. За його словами, зараз є новий виклик - потрібно закуповувати більше FPV-дронів з тепловізорами, більше інвестувати в розвиток захищеного зв'язку для FPV, в інші важливі антени та в інші важливі елементи для дронів.

"В Україні вже працюють на фронті роботизовані системи з розмінування. Також Сили оборони використовують ШІ для війни проти РФ", - додав він в інтервʼю "24 каналу".

Він уточнив, що бюджет на FPV збільшується і робота з виробниками відбувається. Федоров також порівняв потенціал виробництва дронів в Україні та рф.

Нагадаємо, президент росії Володимир Путін перетворив бойкот країн Заходу через повномасштабне вторгнення в Україну на надприбутки для своєї еліти.

Про це повідомило іспанське видання Globo. Як зазначається, коли західні компанії мають намір вийти з російського ринку, Путін ставить їм вигідні для нього та його еліт умови.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Польські перевізники знову заблокували проїзд вантажівок через "Дорогуськ – Ягодин". Про це повідомили у ДПСУ.

Організатори протесту планують пропускати лише по одному вантажному автомобілю на годину. Водночас інформують, що пропускатимуть транспортні засоби з вантажами безпекового, гуманітарного характеру та ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються тощо.

Головне