В росії розбився Су-34: екіпаж бомбардувальника загинув

В росії розбився Су-34: екіпаж бомбардувальника загинув

У Північній Осетії, на території російської федерації, сталася авіакатастрофа військового літака Су-34. Винищувач-бомбардувальник впав у гористій місцевості, екіпаж на борту не вижив, пише Reuters із посиланням на росЗМІ. 

Падіння відбулось у горах Алагирського району Північної Осетії, борт впав у безлюдній гірській місцевості під час тренувального польоту.

Російське військове відомство повідомляє, що "на землі руйнувань немає", проте ніхто з наявного у Су-34 не вижив. 

"Екіпаж загинув. Попередня причина авіакатастрофи - технічна несправність", - цитують ЗМІ повідомлення Міноборони рф.

На місце падіння бомбардувальника вже вилетіла спеціальна комісія Військово-космічних сил росії.

За даними оперативних служб республіки, на борту Су-34 перебували два пілоти. Телеграм-канал Baza з посиланням на очевидців уточнює, що трагедія сталася близько опівночі в районі села Гірський Дзуарікау. Літак нібито врізався у скелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіабази союзників під прицілом: Москва озвучила умову для ударів по летовищах на Заході

Нагадаємо, 8 червня на території рф сталася безпрецедентна подія - вперше було зафіксовано ураження надсучасного російського винищувача п'ятого покоління Су-57. Більше того, за оцінками наших розвідників, під удар могли потрапити одразу два таких літаки. Су-57 позиціонується як найсучасніший винищувач у арсеналі ВКС крани-агресорки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ГУР МО розповіли, що російський диктатор Володимир Путін "дуже гаряче" відреагував на ураження Су-57 у Астраханській області рф. За даними відомства, росіяни досить сильно перебільшували з характеристиками цих літаків, аби продавати їх по світу.

 

Головне