В росії поскаржились на масовану атаку українських дронів вночі (відео)

В росії поскаржились на масовану атаку українських дронів вночі (відео)

У росії повідомили про масштабну атаку безпілотників. Протягом ночі 30 грудня нібито сталася атака, під час якої 32 українські безпілотники напали на чотири області росії.

Такі дані наводить Міністерство оборони рф.

Згідно з інформацією російського відомства, їхні системи протиповітряної оборони вразили та перехопили в повітрі безпілотні літальні апарати над територіями Брянської, Орловської, Курської та Московської областей.

Нагадаємо, ВДК "Новочеркаськ" було атаковано в районі Феодосії українською тактичною авіацією з використанням крилатих ракет. Росія визнала удар по кораблю, але стверджує, що він лише пошкоджений. 

У росії визнали загибель 74 та поранення ще 27 моряків під час ракетного удару по великому десантному кораблю "Новочеркаськ".

Після цього, міністр оборони Великої Британії Ґрант Шаппс заявив, що за останні чотири місяці було знищено 20% російського Чорноморського флоту, тож домінування росії в Чорному морі вже можна поставити під сумнів.

Влучний удар ЗС України по ВДК "Новочеркаськ" у Феодосії призвів до того, що окупанти поспіхом вивели звідти всі свої військові кораблі. Великі десантні кораблі росіяни використовували як поромні переправи. Перш за все, ними постачали бойову техніку, озброєння та БК. Окрім військових кораблів з порту Феодосії втікли також і зерновози.

Як писав "Ми-Україна" раніше, протягом останньої доби Збройні сили України здійснили ліквідацію 750 російських окупантів. 

Головне