В РДК закликали жителів Курської та Бєлгородської областей негайно евакуюватися

В РДК закликали жителів Курської та Бєлгородської областей негайно евакуюватися

Бійці Російського добровольчого корпусу звернулися до жителів Курської та Бєлгородської областей з закликом негайно евакуюватися. Для цього вони створять у ніч на 15 березня гуманітарний коридор.

"У зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Білгородської областей ми закликаємо до термінової евакуації мешканців наступних населених пунктів у прикордонних районах. Збережіть свої життя та життя ваших дітей", - йдеться у повідомленні.

Водночас бійці російських добровольчих формувань наголосили, що путінські війська ховаються між цивільними.

"Тому наше завдання - забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню.

У зв'язку з цим ми даємо гуманітарний коридор для цивільних та російських військових з 21:00 сьогодні до 07:00 15 березня безперешкодно вийти із зазначених населених пунктів. Після цього ми починаємо масовану атаку по путінських військових", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", спеціальна визвольна операція російських добровольців - бійців Легіону "Свобода росії", Російського добровольчого корпусу (РДК) та "Сибірського батальйону - продовжується. Бої тривають на околицях Тьоткіно, напружена ситуація в Курській та Бєлгородській областях.

Головне