В окупованому Токмаку пролунали вибухи

В окупованому Токмаку пролунали вибухи

В окупованому російськими військами Токмаку в Запорізькій області пролунали вибухи.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

За його словами, у населеному пункті, ймовірно, детонують боєприпаси, що й призвело до серії вибухів.

"Токмак. Привіт. Кажуть по детонації, склад з припасами сильно втомивсь", - розповів Андрющенко.

Нагадаємо, упродовж останніх тижнів на території окупованого росіянами українського півострова не проходить і дня без вибухів. Це дуже змінило ситуацію в окупації.

“У Криму, по-перше, каральні структури окупантів збільшили “спеціальні заходи” проти населення, щоб зупинити їх очікування щодо звільнення Криму. Проводяться масові рейди, заходять в будинки, ведуть нібито роз’яснювальні бесіди, вилучають телефони, накопичують дані про людей. Це тому, що вони бачать, що населення внаслідок усіх цих дій перестало їх боятися і це дуже помітно. А такими методами вони намагаються знову взяти ситуацію під свій тотальний контроль”, – зазначив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Місцеве населення усвідомлює, що за такими масовими рейдами можуть бути і масові арешти.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у п’ятницю ввечері, 28 липня, у окупованому Севастополі було неспокійно – у Казачій бухті лунали вибухи. Про це свідчить відео, оприлюднене в мережі. За даними ГУР МО, вибухи прогриміли на складі 810-ї бригади морської піхоти рф. Усього було чутно два вибухи, після цього на складах почалася детонація боєприпасів.

Головне