В окупованому Севастополі прогримів вибух: що відомо

В окупованому Севастополі прогримів вибух: що відомо

У тимчасово окупованому Севастополі у четвер, 9 листопада, прогримів сильний вибух. Місцеві мешканці повідомляють, що у вікнах затряслось скло через вибух, а також зауважують, що в центральній частині міста чути сирени швидкої допомоги.

Гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що російські війська нібито знищили повітряну ціль над морем на зовнішньому рейді.

"Відбувається контроль повітряної обстановки. Усі оперативні служби напоготові", - заявив окупант.

Нагадаємо, 7 листопада в російському Таганрозі стався вибух біля аеродрому. Місцеві Telegram-канали повідомляють, що інцидент трапився неподалік аеропорту.

Очевидці розповідають, що від вибуху "тремтіли будинки, вікна і навіть земля". Поблизу аеродрому піднявся дим.

"Можливо літак так голосно приземлився, але це не точно, адже так голосно ще й з димом вони не приземляються. Багато хто думає, що це СВО, так що ця версія теж не виключається", - зауважено у повідомленні одного з таганрозьких пабліків.

Наразі місцева влада не надала коментарів з приводу ситуації. Проте радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що після "прильоту" на летовищі зайнялись вертольоти.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Одеській області невідомий чоловік у військовій формі кинув гранату у мікроавтобус, що призвело до травмування одного з пасажирів. Зловмисника вже затримали.

Головне