В одній з багатоповерхівок Чернівців чоловік напідпитку підірвав гранату, евакуювали 33 людей

В одній з багатоповерхівок Чернівців чоловік напідпитку підірвав гранату, евакуювали 33 людей

У Чернівцях на вулиці Текстильників вибухнула граната, як повідомляють правоохоронці, 38-річний чоловік, будучи в стані сп’яніння кинув у квартирі гранату. Про це повідомали поліція Чернівецької області.

Чоловік отримав травми кінцівок.

У поліції повідомили, що інцидент стався в п’ятиповерхівці на вулиці Текстильників. З’ясувалося, що п’яний 38-річний чоловік кинув гранату в квартирі своєї співмешканки. Внаслідок вибуху він отримав травми кінцівок, а жінка, на щастя, не постраждала.

Під час слідчих дій у помешканні поліцейські знайшли ще одну гранату. Вилучені докази відправили на експертизу. Чоловіка затримали.

Через вибух з будинку довелося евакуювати 33 людини, серед яких 4 дитини.

Нагадаємо, у Харкові затримали шістьох колишніх посадовців проєктних інститутів України, яких підозрюють у роботі на "Росатом", що перебуває під санкціями. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні станом на 8 квітня немає нестачі генерації електроенергії. Відключення у певних регіонах обумовлені розбалансуванням потужностей, пояснив в ефірі марафону "Єдині новини" голова Держенергонагляду Руслан Слободян. 

Головне