В Одесі дівчина застрелила військового, спробувавши перезібрати автомат

В Одесі дівчина застрелила військового, спробувавши перезібрати автомат

В Одесі 17-річна дівчина застрелила 23-річного військовослужбовця під час вечірки. Про це повідомила поліція Одеської області.

Ввечері 29 червня 24-річний військовослужбовець запросив до себе на квартиру у Приморському районі Одеси двох знайомих дівчат віком 17 та 20 років, а також свого 23-річного товариша.

Дівчина взяла зброю в руки, відбулися постріли — кулі поцілили у 23-річного військового. Від отриманих поранень він загинув на місці.

До рук до фігурантки потрапила зброя 24-річного побратима вбитого. Наші джерела повідомляють, що постріл стався внаслідок недбалого чи необережного поводження зі зброєю. Крім того, у квартирі була 20-річна дівчина“, – йдеться у публікації.

Нагадаємо, ворог запустив дезінформаційну кампанію проти української енергетики. Це сталося після того, як росія вивела з ладу більшість українських ТЕС. Про це попереджає "Енергоатом".

Як писали "Ми-Україна" раніше, в тимчасово окупованому Криму російські загарбники розмістили власну установку ППО біля одного з пляжів. Про це розповіли партизани з підпільного руху АТЕШ.

Головне