В новому проєкті про мобілізацію є не лише санкції, але й зручні механізми - Павлюк

В новому проєкті про мобілізацію є не лише санкції, але й зручні механізми - Павлюк

В новому проєкті про мобілізацію є не лише санкції, але й зручні механізми. Про це  в ефірі "Єдиного марафону" на  каналі "Ми-Україна" повідомив начальник Управління преси та інформації Міноборони Павлюк.

За словами начальника Управління преси та інформації Міноборони, обмеження дозволять краще забезпечити визначеність. І саме така визначеність може надати стратегічну перевагу ЗСУ у війні.

"Військовослужбовець має певний термін, коли він відслужить і далі термін, коли він не служить. Для того, щоб здобути цю стратегічну перевагу треба не просто зрозуміти через скільки місяців кого відпустити - треба зрозуміти, як забезпечити поповнення війська за цей термін. Всі одразу говорять про санкції, це всіх найбільше тригерить. Але давайте почнемо зі зручності - значно зручніше оновити дані в електронному кабінеті, ніж йти в ТЦК та СП", - додав Ілларіон Павлюк.

Нагадаємо, окупанти готують програму масового заселення захоплених територій України під кодовою радянською назвою "Запорізька цілина". Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Тимчасово окуповані території Запорізької області мають стати другим пілотним проєктом росії зі зміни етнічного складу населення після Далекого Сходу. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області росіяни попри епідемію грипу влаштовують зустрічі зі школярами та студентами з агітацією вступати до армії рф та воювати проти України. Пр це повідомила очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Головне