У Німеччині закликали не робити з росії жертву теракту: Це держава-терорист

У Німеччині закликали не робити з росії жертву теракту: Це держава-терорист

росія не є жертвою теракту, це держава-терорист, яка вбиває мирне населення України. Про це заявив Голова комітету із закордонних справ Бундестагу Міхаель Рот, повідомляє Spiegel.

За його словами, не варто робити росію надмірною жертвою після теракту у Підмосков'ї та співчувати росіянам, адже росія і сама чинить терор, зокрема мирного населення України.

"Ми співчуваємо багатьом невинним жертвам у Москві. Тим не менш, ми не повинні забувати, що росія сама є терористичною державою, яка в черговий раз тероризувала українське цивільне населення ракетними і безпілотними атаками минулої ночі. Ті, хто сіють терор, пожинають терор", - зазначив Рот.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ніч проти 24 березня російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Україні. За останній тиждень це вже третя масована ракетна атака рф з застосуванням стратегічної авіації. Всього окупанти спрямували на нашу державу 29 крилатих ракет Х-101/Х-555 з 14 літаків стратегічної авіації Ту-95МС (місце пусків - Енгельс, Росія), також вони запустили 28 "шахедів". У результаті повітряного бою було знищено 43 повітряні цілі: 18 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 25 "шахедів".

Головне