В МВС показали відео перших хвилин після удару по Херсону

В МВС показали відео перших хвилин після удару по Херсону

Уночі, 30 жовтня, місто Херсон було обстріляне російською окупаційною армією. Правоохоронці показали відео, зняте в перші хвилини після вибуху.

Цю інформацію розповсюдило Міністерство внутрішніх справ.

Відзначається, що правоохоронці оперативно прибули на місце обстрілу і почали допомагати місцевим жителям у їхній евакуації.

"Поліцейські допомагали мешканцям залишити пошкоджені будинки та, використовуючи наявні засоби, намагалися припинити пожежу", - повідомили в МВС.

Нагадаємо, що вранці 30 жовтня російські окупанти обстріляли Комишанський старостинський округ Херсона. В результаті обстрілу одна місцева жителька отримала поранення. Також у одному з населених пунктів поранено 60-річного чоловіка, який перебував на відкритому просторі у момент нападу.

Крім того, вдень, 30 жовтня, військові рф вчинили обстріл маршрутного автобуса в Херсоні. На даний момент відомо, що принаймні семеро людей постраждали.

Окупанти відкрили вогонь по маршрутному автобусу в Херсоні. Постраждали щонайменше чотири людини. Одна жінка перебуває у тяжкому стані, повідомив він.

Згодом Прокудін заявив, що кількість постраждалих збільшилась.

"Нині відомо про сімох постраждалих внаслідок обстрілу маршрутного таксі у Херсоні. Це двоє чоловіків та пʼятеро жінок. 36-річна херсонка отримала тяжкі поранення. Також жінку, 69 років, госпіталізували до хірургічного відділення у стані середньої тяжкості", - йдеться у дописі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ЗСУ наступають на двох напрямках, протягом доби відбулось 30 бойових зіткнень з армією рф

Головне