В Миколаївському районі росіяни поцілили по об’єкту енергетики: наслідки

В Миколаївському районі росіяни поцілили по об’єкту енергетики: наслідки

Російське окупаційне військо вночі атакувало південь України дронами, ворог продовжує зосереджувати зусилля на виведенні з ладу енергетичних об'єктів. Так, на Миколаївщині  результаті атаки "шахедами" сталась пожежа на одному з  об’єктів енергетики.

"Уночі, 25 березня, о 00:40 в Миколаївському районі, внаслідок ворожої атаки БпЛА типу Shahed-131/136, відбулось займання на території енергетичного об’єкту, яке було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає", - повідомили в місцевій ОВА.

Масштаби наслідків влучання ще уточнюються. 

У Сила оборони півдня розповіли, що цієї ночі ворог знову застосовував складне маневрування "шахедами" в Миколаєві. Ударні дрони літали поміж житлових масивів міста. Падіння одного з них в секторі приватної забудови призвело до руйнувань двоповерхового будинку, вибухова хвиля винесла шибки в оселях поблизу. Станом на цю годину відомо про 11 травмованих, двоє з яких нині перебувають у медичному закладі. 

В цілому за ніч у повітряному просторі на Миколаївської областю було ліквідовано чотири баражуючі боєприпаси противника. 

Нагадаємо, російські окупанти цієї ночі, 25 березня, здійснили удар по Одесі із застосуванням дронів-камікадзе. Прилетіло по одному з місцевих об'єктів енергетичної інфраструктури, частина обласного центру залишилась знеструмленою, міський електротранспорт не курсує.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Харкові знову працює метрополітен, рух вдалося відновити 25 березня. Підземка в обласному центрі перейшла в режим роботи в якості укриття 22 березня, коли росіяни масовано обстріляли енергетичну інфраструктуру міста ракетами. 

 

Головне